Εκδρομή Β΄τάξης στη Βουλή

Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών πρακτορείων για την επίσκεψη της Β΄τάξης του σχολείου μας στη Βουλή.

προκήρυξη

Η Διεύθυνση του Γενικού Λυκείου Μολάων προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος προς κάθε ενδιαφερόμενο ταξιδιωτικό πρακτορείο, προκειμένου να του αναθέσει, λαμβάνοντας υπ? όψιν ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά των προσφορών, την προγραμματιζόμενη ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη-μετακίνηση των μαθητών της Β? τάξης για την Παρασκευή 19-10-2018 και κατά τις ώρες 07:00 έως 21:30 σύμφωνα με τις παρακάτω προδιαγραφές:

α) Προορισμός: Αθήνα

β) Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων: 60 μαθητές και 4 συνοδοί-καθηγητές.

γ) Μεταφορικό μέσο: μισθωμένο/α λεωφορείο/α.

δ) Ζητούμενες υπηρεσίες: Μεταφορά μαθητών και συνοδών καθηγητών από Μολάους σε Αθήνα (Βουλή των Ελλήνων) και επιστροφή.

Ως καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των κλειστών προσφορών ορίζουμε την 4η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00΄, μέσω ταχυδρομικής υπηρεσίας ή ιδιόχειρης παράδοσης στο σχολείο μας. Πάνω στο φάκελο πρέπει να υπάρχει η ένδειξη: «Για την Εκδρομή της Β΄τάξης στην Αθήνα» και να περιέχει:

α) την τελική συνολική τιμή του οργανωμένου ταξιδιού,

β) την οικονομική επιβάρυνση ανά μαθητή,

γ) υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή.

γ) ασφάλιση κάλυψης εξόδων σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

δ) υπεύθυνη δήλωση του ταξιδιωτικού γραφείου ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ εκτός από το ΚΤΕΛ, βάσει του ν. 244 άρθρο παρ. 2β) ή βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων για τη λειτουργία τουριστικού γραφείου.

Οι προσφορές θα ανοιχθούν στο γραφείο της Διεύθυνσης του Γενικού Λυκείου Μολάων την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 13:00.

 

Ο  Διευθυντής

 

Γεώργιος Κοκκίνης