Aστέρι της Ευχής για Σχολεία

     Οι εκπαιδευτικοί καθώς και οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη ευαισθησία και διάθεση κοινωνικής προσφοράς στο κάλεσμα του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), συγκέντρωσαν και απέστειλαν ως δώρο Χριστουγέννων σημαντικό χρηματικό ποσό στα «παιδιά της ευχής» με την ελπίδα να απαλύνουν τον πόνο τους και να επαναφέρουν το χαμόγελο στα πρόσωπα και την αισιοδοξία  στην ψυχή τη δική τους και των οικογενειών τους.

 Aστέρι της Ευχής για Σχολεία

    «Οι καιροί είναι για όλους μας δυσκολότεροι από ποτέ, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολοι για εκείνους που έχουν ένα παιδί στο νοσοκομείο. Σκοπός δικός μας είναι, μέσα από την εκπλήρωση της ευχής τους, να χαρίσουμε στα παιδιά και τις οικογένειες τους μερικές μαγικές στιγμές, βοηθώντας έτσι να ξεφύγουν έστω και για λίγο, από τη δύσκολη καθημερινότητά τους και γι’ αυτό είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να έχουμε την υποστήριξή σας και φέτος.

    Το Αστέρι της Ευχής θα συνεχίσει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα για 23η συνεχόμενη χρονιά. Ένα ταξίδι με προορισμό κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό, ώστε να φωτίσουν μαζί την ευχή ενός παιδιού που νοσεί από μία πολύ σοβαρή ασθένεια. Με μόλις €2, ο καθένας από εσάς μπορεί να συμβάλει με τη δωρεά του στην εκπλήρωση ευχών, λαμβάνοντας ως αναμνηστικό της προσφοράς σας το Αστέρι της Ευχής.
Με μήνυμα «Σε έχω στην καρδιά μου» και με το χαρακτηριστικό του μπλε χρώμα, το Αστέρι της Ευχής καλεί όλους εσάς να έχετε στην καρδιά σας τα παιδιά ευχής. Για πρώτη χρονιά μπορείτε να γράψετε τη δική σας ευχή από καρδιάς για τα παιδιά ευχής και να μας την αποστείλετε. Εμείς θα φροντίσουμε να φτάσουν όλες οι ευχές – καρδιές στα παιδιά μας για να αντλήσουν δύναμη για τον καθημερινό τους αγώνα.

Κάθε αστέρι κρύβει αγάπη και … ΕΥΧΕΣ!»